Meteen naar de inhoud

Campers

Faciliteiten

Campers

Faciliteiten

Camping

Minicamping 't Eyveld is een kleinschalige camping gelegen in het pittoreske Drakendorp Beesel. Beesel is een dorp aan de rivier de Maas op de grens van Noord en Midden-Limburg, grenzend aan het Duitse Hoogterras tussen Venlo en Roermond. De camping is opgericht in 1991 en bestaat momenteel uit 15 ruime kampeerplekken, trekkersveld, 18 camperplekken, 2 passantenplekken en 3 vakantiewoningen.

Dankzij een uitgebreide volwassen beplanting aan de ene kant is de camping een eldorado voor vogels.
Het open cultuurlandschap aan de andere zijde bied een weidse blik, waar diverse dieren zoals de das, vos, ree, patrijs, grauwe kiekendief en veldleeuwerik met een beetje geluk te zien zijn.

Een camperplek reserveren is niet mogelijk, er is geheel vrije aanloop.
Campers zijn ook welkom op de kampeerplekken, deze zijn wel te reserveren.

 • Sanitair

  1. Sanitairgebouw met ruime douches, toilet en overdekte afwasplekken.
  2. Sanitairgbouw met private douche en toilet.

 • Spelen

  Speeltoestel (2021), speel- en sportveld, pingpongtafel en jeu de boules baan.

 • Informatie

  Toeristische informatie met fietsroutes, wandelroutes en toeristische informatie.

 • Trekkerveld

  Trekkersveld met plaats voor zo'n 4 tenten.

 • Omgeving

  Door de goede ontsluiting, centraal in Limburg, de ideale uitvalsbasis voor bv stedentrips naar Maastricht, Roermond, Venlo, Dusseldorf of Aken. In Roermond bevind zich een van Europa's grootste outlet center's, perfect voor een dagje shoppen. www.designer-outlet-roermond.com . Binnen 1 uur ben je met de auto in, Maastricht, Valkenburg, Eindhoven, Nijmegen, Dusseldorf en nog vele andere leuke plaatsen en attracties die ook zeer geschikt zjn voor een dagtocht.

 • Natuur

  Rust en ruimte in een bosrijke omgeving aan de rand van het open veld en een zeer gevarieerd landschap. Diverse fiets- en wandelroutes in de directe omgeving, ook voor MTB en racefiets. Natuurgebieden: "Het Beesels Broek", 1 km, "Rijkelse Bemden", 3 km en "Meerlebroek" op 2 km afstand.

 • Electra

  6 Ampère CCE stekker.

 • Water

  Meerdere drinkwater vulpunten. Stortplaats voor ledigen van vuilwatertank . Stortplaats chemisch toilet.

 • Oplaadpunt

  Oplaadpunt voor uw elektrische auto op de parkeerplaats. (22kw)

Fietsen

Midden-Limburg heeft een uitgebreid fietsknooppuntennetwerk van zo’n 1.000 kilometer met genummerde knooppunten. Dit eenvoudig bewegwijzerde systeem biedt de fietser eindeloos veel routemogelijkheden. Uniek aan fietsen in Midden-Limburg is dat het fietsknooppuntennetwerk aansluit op het Duitse- en Belgische netwerk. Op één middag drink je een Belgisch biertje en eet je “Kuchen” in Duitsland.

Wandelen

In Beesel ligt een wandelnetwerk van bijna 100 kilometer wandelplezier op de wandelaar te wachten. Het netwerk is opgebouwd aan de hand van circa 125 knooppunten. Hierdoor kan de wandelaar zelf fraaie wandelroutes langs alle mooie plekjes van de gemeente uitzetten. Ommetjes door de bossen, langs mooie akkers en weilanden, naast kabbelende beekjes, langs de Maas en het natuurgebied Meerlebroek. Er valt heel veel te genieten!

Vanaf 9 plekken kunt u de routes aan de hand van de 125 knooppunten uitstippelen. Uiteraard kunt u vanaf een willekeurige plaats in de gemeente starten met de wandeling. Het wandelnetwerk staat niet alleen op de startborden op locaties maar is ook terug te vinden op een fraaie kaart.

Familie Luttels
Oude Bosweg 4, 5954 PJ Beesel

info@eyveld.nl

 

0657576390

© 2024 Eyveld